cv-installatie

Zonneboiler of cv laten installeren door een vakkundig installateur

Investeren in uw huis of bedrijfspand is vaak een verantwoord besluit. Door uw woning of kantoor te laten aanpassen aan de hedendaagse eisen en comfortwensen vergroot u de waarde hiervan. Laat de aanpassingen uitvoeren door een specialist op het gebied van verwarmings- en badkamerinstallaties, loodgieters- en dakwerk.

cv-installatie

Verwarmingsinstallaties plaatsen

Voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand is er keuze uit verschillende soorten installaties van diverse merken. Overleg met een van onze specialisten welke installatie binnen uw budget valt en het beste aansluit bij uw woon- of werksituatie.

Technisch Installatie Team installeert onder meer:

  • cv-ketels
  • pellets cv ketels installeren 
  • zonneboilers
     

Besparen op uw energiekosten

De nieuwste generatie cv-ketels zorgt voor een behoorlijke rendementsverbetering. Investeren in een nieuwe cv-installatie biedt u naast comfortverbetering ook een besparing op uw energiekosten. Gaat u helemaal voor groen? Laat ons dan zonnepanelen plaatsen. Een investering die zich binnen een paar jaar terugbetaalt.

Technisch Installatie Team is officieel dealer van Nefit, Okofen en Vaillant.

Ik wil een warm huis

badkamerinstallatie

Badkamerinstallatie

Smaken verschillen. De een droomt van een strakke designdouche, de ander van een romantisch ligbad. Waar uw keus ook naar uit gaat, wij maken van uw badkamer een welnessparadijs waar u elke dag met plezier naar binnenstapt.

Technisch Installatie Team is officieel dealer van Bette, Geberit, Grohe, Keramag, Sphinx en Villeroy & Boch.

Ik wil een nieuwe badkamer

loodgieterswerk

Lood-, zink- en dakwerk

Voorkom vervelende lekkages en oplopende kosten door slecht onderhouden dakbedekking, leidingen en dakgoten. Laat het onderhoud hiervan over aan Technisch Installatie Team uit ’s Gravenzande. Ook voor het plaatsen van compleet nieuwe dakbedekking en vervanging van het lood- en zinkwerk schakelt u onze specialisten in.

Ik wil lekkages voorkomen

pettelkachels

Loodgieterswerk

Een nieuwe kraan laten aansluiten, gas- en waterleiding laten repareren of een nieuwe cv-leiding laten aanleggen: het is slechts een kleine greep uit het loodgieterswerk van Technisch Installatie Team. Uiteraard verhelpen we ook vervelende verstoppingen in de badkamer, keuken en het rioleringsstelsel.

Ik wil Technisch Installatie Team inschakelen